Voor een ervaren advocaat in Monster en omgeving, wendt u zich tot De Jonge Advocaten-belastingkundigen. Wij zijn een regionaal opererend advocatenkantoor met vestigingen in Hoek van Holland en Vlaardingen. U kunt bij ons rekenen op uitstekende juridische ondersteuning op de meest uiteenlopende gebieden.

De Jonge Advocaten-belastingkundigen helpt u met ondersteuning op vrijwel ieder denkbaar juridisch gebied. Het maakt daarbij niet uit of u als particulier, als werknemer of als ondernemer juridische hulp nodig heeft. Ons advocatenkantoor heeft alle expertise in huis om u op een deskundige manier verder te helpen. Onze dienstverlening omvat, maar beperkt zich zeker niet, tot onder meer:

  • ontslagprocedures of hoog oplopende conflicten op het werk (arbeidsrecht)
  • juridische ondersteuning aan op fiscaal gebied (belastingrecht)
  • als u een beroepsprocedure aan wilt spannen of bezwaar wilt maken tegen bepaalde besluiten (bestuursrecht)
  • wanneer u als eigenaar, verantwoordelijke of vennoot van een onderneming zakelijke geschillen heeft (ondernemingsrecht)
  • ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld re-integratie, bijstand, werkeloosheid of WAO (sociaal recht)

Voor ons advocatenkantoor is Monster een deel van ons kerngebied. Door de nabijheid van onze kantoren, is voor onze advocaten Monster bekend terrein. Wij weten dus beter wat er op lokaal gebied speelt dan advocaten die Monster niet goed kennen omdat ze veel verder gevestigd zijn. Onze lokale binding betekent niet alleen meer kennis bij onze advocaten over Monster, maar ook een kortere reistijd voor u en, mocht dat nodig zijn, ook minder reistijd voor onze advocaten om Monster te bezoeken.

Bij De Jonge Advocaten-belastingkundigen kunt u dus terecht bij een advocatenkantoor wat Monster goed kent. Onze betrouwbare en ervaren advocaten helpen u graag verder op alle juridische terrein waar u zelf niet meer uit komt. Neemt u voor meer informatie telefonisch contact op met ons kantoor in Vlaardingen of Hoek van Holland. U kunt natuurlijk ook via e-mail of door het contactformulier op onze website met ons contact komen.