Deskundige juridische hulp bij arbeidsconflicten

Heeft u een conflict met uw werkgever, of bent u ontslagen? Mr. Correljé is uw deskundige arbeidsrecht advocaat

Een arbeidsconflict kan een grote impact hebben op uw leven. Wellicht voelt u zich door de ontstane negatieve werksfeer niet meer veilig op uw werk. Wellicht bent u, naar uw mening ten onrechte, ontslagen. In voornoemde gevallen kunt u veel baat hebben bij juridische bijstand door een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat. Mr. Correljé Advocatuur helpt u graag om uw zaak te bepleiten bij de kantonrechter.

Welke voordelen biedt een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat?


Het snelste antwoord op deze vraag is als volgt: met een deskundige arbeidsrecht advocaat aan uw zijde, staat u eenvoudigweg sterker. Dit kan voor de werkgever aanleiding zijn om zich welwillender op te stellen. De praktijk leert dat werkgevers bij een arbeidsconflict een rechtszaak liever uit de weg gaan. Dit kost immers tijd en geld. Het is dus in het belang van beide partijen om constructief te onderhandelen om zo een uitkomst te bereiken die voor beiden acceptabel is.

Kan ik een arbeidsrecht advocaat inschakelen via mijn rechtsbijstand verzekering?


Hoewel een advocaat vanuit uw rechtsbijstandverzekering meestal goedkoper is, hoeft dit niet altijd de beste optie te zijn

Heeft u een arbeidsconflict en wilt u daadwerkelijk het onderste uit de kan halen qua transitievergoeding of andere zaken? Dan leert de ervaring dat het beter is om zelf een arbeidsrecht advocaat in de arm te nemen. U heeft dan immers de keuze om een passende raadsman of -vrouw te kiezen. Hierdoor is maatwerk mogelijk. Bovendien is de kans groter dat uw gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat alles uit uw zaak haalt wat erin zit.

Een loonvordering indienen met behulp van een arbeidsrecht advocaat


Weigert uw werkgever uw loon te betalen? Dan kunt u overwegen om uw salaris op te eisen middels een zogenoemde loonvordering. Arbeidsrecht advocaat Mr. Correljé helpt u graag met het indienen van een dergelijke loonvordering bij de kantonrechter. Hoewel een advocaat niet per se vereist is in dit proces, kunt u hier veel voordeel van hebben. Een in het arbeidsrecht gespecialiseerde raadsman of -vrouw heeft immers de noodzakelijke juridische kennis om uw zaak op de juiste manier te beargumenteren en te bepleiten voor het kantongerecht. Een arbeidsrecht advocaat biedt u dus kortweg de meeste kans op succes.