De juridische expert voor uw zakelijke geschil


Zakelijke geschillen zijn er in vele soorten en maten, Mr. Correljé Advocatuur weet raad met uw zaak

Zowel particulieren als ondernemers kunnen te maken krijgen met een zakelijk geschil. Dit is als het ware een verzamelnaam voor verschillende rechtsgebieden waaronder het huurrecht, het incassorecht, het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Mr. Correljé Advocatuur kan u helpen om uw zakelijke geschil in uw voordeel te beslechten.

Mr. Correljé is uw gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat


Advies of rechtsbijstand nodig binnen het ondernemingsrecht? Mr. Correljé staat voor u klaar

Heeft u een geschil met een van de aandeelhouders binnen uw bv? Wilt u een vennoot uitkopen? Of heeft u een zaak voor de Ondernemingskamer? Mr. Correljé Advocatuur is uw ervaren partner in het ondernemingsrecht. Wij bieden deskundige rechtshulp op maat zodat u een sterke zaak heeft.

Advies en juridische bijstand bij al uw overeenkomsten


Het verbintenissenrecht staat bekend als een van de grootste rechtsgebieden binnen de Nederlandse rechtspraak. Dat is niet zo vreemd, aangezien men zich binnen het verbintenissenrecht bezighoudt met allerhande overeenkomsten tussen twee of meer personen. Van mondelinge overeenkomst tot contract. In een overeenkomst worden, als het goed is, de rechten en plichten van alle betrokken partijen helder uiteen gezet. Levert één van de partijen een wanprestatie of een onrechtmatige daad? Of wordt een geheimhoudingsplicht geschonden? Dan kan de andere partij de keuze maken om een advocaat in de arm te nemen. Mr. Correljé Advocatuur biedt advies en juridische hulp binnen het verbintenissenrecht.