Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat in Maasland en omgeving, dan wendt u zich tot De Jonge Advocaten-belastingkundigen. Ons advocatenkantoor Maasland is een regionaal opererend advocatenkantoor en heeft vestigingen in Vlaardingen en Hoek van Holland. Wij bieden u uitstekende juridische ondersteuning op de meest uiteenlopende gebieden.

Zowel particulieren en ondernemers zijn op het juiste adres bij De Jonge Advocaten-belastingkundigen. Wij helpen u met ondersteuning op vrijwel ieder denkbaar juridisch gebied. Ons advocatenkantoor Maasland heeft alle expertise in huis om u op een deskundige manier verder te helpen.

U kunt bij ons als advocaat Maasland terecht voor onder andere:

  • Arbeidsrecht (hoog oplopende conflicten op het werk of ontslagprocedures)
  • Belastingrecht (juridische support op fiscaal gebied)
  • Bestuursrecht (bezwaar maken tegen bepaalde keuzes of als u een beroepsprocedure wilt aanspannen)
  • Ondernemingsrecht (wanneer u zakelijke geschillen hebt)
  • Social recht (ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld bijstand, re-integratie, WAO of werkeloosheid)

Bij De Jonge Advocaten-belastingkundigen kunt u dus terecht bij advocaten die Maasland goed kennen. Onze betrouwbare en ervaren advocaten helpen u graag verder bij verschillende juridische vraagstukken waar u zelf niet meer uit komt. Neemt u voor meer informatie telefonisch contact op met ons kantoor in Vlaardingen of Hoek van Holland. U kunt natuurlijk ook via e-mail of door het contactformulier op onze website met ons contact komen.