Bent u op zoek naar een betrouwbaar advocatenkantoor uit De Lier en omgeving? Bij De Jonge Advocaten-belastingkundigen bent u verzekerd van kennis over de lokale markt en een goede dienstverlening. Onze kantoren zijn gevestigd in Hoek van Holland en Vlaardingen, dit zorg er voor dat wij uitstekend op de hoogte zijn van significante ontwikkelingen in de regio. Bij landelijk opererende advocaten is De Lier niet een locatie die direct bekend bij z zal zijn. Wij kunnen u als inwoner of ondernemers direct als advocaat De Lier ondersteunen.

Vanuit De Lier zijn onze kantoren in Hoek van Holland en Vlaardingen snel bereikbaar. En als de situatie daarom , kunnen onze advocaten De Lier u makkelijk en snel bezoeken. Dat scheelt in tijd en ook in de kosten. Een advocaat die De Lier van ver weg moet bezoeken heeft natuurlijk een langere reisafstand en dus ook hogere reiskosten. Daarnaast hoeft ons advocatenkantoor De Lier zich niet in te lezen in lokale kwesties en ontwikkelingen.

De ervaren advocaten van De Jonge Advocaten-belastingkundigen kunnen u op een groot aantal rechtsgebieden bijstaan met betrouwbaar advies. Voor zowel particulieren als ondernemers bieden wij juridische hulp aan. Met ons advocatenkantoor in De Lier bieden wij o.a. ondersteuning bij geschillen op gebied van echtscheidingen, belastingen, ontslag en medische zaken.

Meer informatie of liever een persoonlijke afspraak met ons advocatenkantoor bij De Lier? Neem direct contact met ons en we leggen graag aan u uit wat onze advocaten in De Lier voor u kunnen betekenen.