Als u een advocaat in Brielle en omgeving zoekt, wendt u zich dan tot advocatenkantoor De Jonge Advocaten-belastingkundigen. Onze kantoren zijn gevestigd in Hoek van Holland en Vlaardingen, wat betekent dat voor ons advocatenkantoor Brielle binnen het werkgebied valt. Wij kunnen u met onze expertise bijstaan op vrijwel ieder rechtsgebied.

We helpen u bijvoorbeeld op het gebied van familierecht, zoals bij alimentatie, echtscheiding, erfenissen en omgangsregelingen. Ook kunt bij ons terecht voor kwesties op het gebied arbeidsrecht, waarbij het onder meer gaat om ontslag en salarisvorderingen. Als u als ondernemer met zakelijke geschillen te maken krijgt, dan helpen wij u met onze kennis van het ondernemingsrecht. Verder kunnen we u verder helpen met lastige kwesties op het gebied van belastingen (fiscaal recht), maar ook medische zaken, bijstand, re-integratie en ander sociaal recht.

En daar houdt onze dienstverlening niet op. Wij bemiddelen ook met bestuursorganen als u als particulier of ondernemer bezwaar wilt maken of een beroepsprocedure wilt starten. Ook conflicten op het gebied van huur, geschillen bij aankoop van producten of diensten, en financiële zaken (bijvoorbeeld bij incasso’s of vorderingen) staan onze advocaten u in Brielle bij. Met onze uitgebreide en betrouwbare dienstverlening bent u verzekerd van goede advocaten in Brielle.

U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt hebben over de dienstverlening van ons advocatenkantoor in Brielle. En wanneer u financieel niet in staat bent om een advocaat in Brielle in de arm te nemen, maar daar wel behoefte aan heeft, dan kan De Jonge Advocaten-belastingkundigen u helpen. Met onze gefinancierde rechtshulp kan aan iedereen die een advocaat in Brielle nodig heeft daar ook gebruik van maken. Als u aan de voorwaarden voldoet voor onze gefinancierde rechtshulp voldoet, dan kunt u met een eenmalige, inkomensafhankelijke eigen bijdrage gebruik maken van onze diensten.