Bent u op zoek naar een betrouwbaar en advocatenkantoor uit Schiedam en omgeving? Bij De Jonge Advocaten-belastingkundigen bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en kennis van de lokale markt. Onze kantoren zijn gevestigd in Vlaardingen en Hoek van Holland, zodat wij uitstekend op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen in de regio. Waar bij landelijk opererende advocaten Schiedam niet direct op het netvlies zal staan, daar weten wij waar u als inwoner van of ondernemer in Schiedam tegen aan kunt lopen.

Vanuit Schiedam zijn de kantoren van De Jonge Advocaten-belastingkundigen snel bereikbaar. En als de situatie daarom vraagt, of als u bijvoorbeeld minder mobiel bent, kunnen onze advocaten Schiedam makkelijk en snel bezoeken. Dat scheelt in tijd en daarom ook in de kosten. Voor een advocaat die Schiedam van verder weg moet bezoeken, betekent een langere reisafstand immers meer reistijd en dus hogere reiskosten. Bovendien zal een advocaat die Schiedam niet goed kent, zich ook meer moeten inlezen in lokale kwesties en ontwikkelingen. Dat is het voordeel van een advocatenkantoor wat Schiedam goed kent.

De ervaren advocaten van De Jonge Advocaten-belastingkundigen kunnen u op een groot aantal rechtsgebieden bijstaan met gedegen advies. Wij bieden juridische hulp aan zowel particulieren als ondernemers. Voor particulieren biedt ons advocatenkantoor in Schiedam ondersteuning bij geschillen op het gebied van onder meer medische zaken, echtscheidingen, belastingen, ontslag, en aankopen. Ondernemers ondersteunen we bij zakelijke geschillen, maar ook als u bij de gemeente of lokale overheid een bezwaar wilt indienen of een beroepsprocedure wilt opstarten.

Neemt u voor meer informatie over een advocaat in Schiedam of voor het maken van een afspraak contact op met De Jonge Advocaten-belastingkundigen. We leggen u dan graag meer uit wat ons advocatenkantoor in Schiedam voor u kan betekenen.