Bent u als eigenaar of werknemer betrokken bij de bedrijfsvoering van uw onderneming? En heeft u juridische ondersteuning voor uw bedrijf nodig? Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Vlaardingen waar ondernemingsrecht een specialisme is, dan kan advocatenkantoor De Jonge Advocaten-belastingkundigen u verder helpen.

De Jonge Advocaten-belastingkundigen heeft kantoren in Vlaardingen en Hoek van Holland. Hier werken ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in het ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht is dat deel van het recht wat zich bezighoudt met de verhoudingen tussen bedrijven met een winstoogmerk (de zogenaamde rechtspersonen). Wanneer u als directeur, eigenaar, vennoot of in een andere hoedanigheid direct betrokken bent bij de bedrijfsvoering en daarbij te maken heeft met andere rechtspersonen, dan zult u regelmatig zaken tegenkomen waar gespecialiseerde rechtshulp voor nodig is.

Met een advocaat ondernemingsrecht in Vlaardingen van De Jonge Advocaten-belastingkundigen bent u verzekerd van vakkundige en betrouwbare hulp. Wij adviseren ondernemingen bij alle soorten geschillen die het gevolg kunnen zijn van overeenkomsten of interacties tussen rechtspersonen. Het advies van ons advocatenkantoor in Vlaardingen over ondernemingsrecht helpt uw bedrijft verder. Neemt u dus contact met De Jonge Advocaten-belastingkundigen op als u een advocaat ondernemingsrecht in Vlaardingen zoekt, die u verder kan helpen als uw onderneming problemen met andere bedrijven heeft. We vertellen u graag meer onze werkwijze.

Onze dienstverlening beperkt zich overigens niet tot ondernemingsrecht. Wij kunnen uw onderneming of uzelf als particulier (natuurlijk persoon) verder helpen op diverse andere rechtsgebieden. Daarbij kunt u denken aan hulp en advies bij onder meer fiscaal-juridische vragen, arbeidsconflicten, geschillen op het gebied van aankoop, verbintenissen, bezwaren en beroepsprocedures. Ook kunnen we u bijstaan op het gebied van familierecht, bijvoorbeeld bij kwesties die te maken hebben met scheidingen, alimentatie of erfenissen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor juridische bijstand contact met ons.