Een echtscheiding betekent dat een burgerlijk huwelijk wordt beëindigd. Dat is natuurlijk een vervelende aangelegenheid. Gelukkig hoeft in Nederland bij het verzoek voor een scheiding niet in te worden gegaan op de schuldvraag. Het is voldoende om aan te kunnen tonen dat het te beëindigen huwelijk “duurzaam ontwricht” is.

Dit betekent echter zeker nog niet dat een echtscheiding voor de rest makkelijk is of vanzelf gaat. Er komen nog veel zaken bij een scheiding kijken, waarvoor u specialistische hulp zult moeten inschakelen. U zult onder meer rechtshulp nodig hebben als u deze stap wilt nemen. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat echtscheiding in Hoek van Holland, dan kunt u zich wenden tot van De Jonge Advocaten-belastingkundigen. Bij ons advocatenkantoor bent u verzekerd van de diensten van een ervaren advocaat familierecht in Hoek van Holland.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in kwesties op het gebied van algemeen recht, waaronder ook het familierecht. Het personen- en familierecht is onderdeel van het zogenaamde burgerlijk recht wat zich bezighoudt met alle zaken die betrekking hebben op de bevoegdheden van en betrekkingen tussen natuurlijke personen (mensen). Hier vallen onder meer de geboorte, de erfenis, de alimentatie, het huwelijk en ook de echtscheiding onder. Door onze kennis en ervaring op dit gebied, bent bij u bij ons verzekerd van de diensten van een betrouwbare en kundige advocaat voor scheiding in Hoek van Holland.

Voor meer informatie over een advocaat die scheiding in Hoek van Holland kan begeleiden, kunt u contact opnemen met De Jonge Advocaten-belastingkundigen. Dat kunt u uiteraard ook doen als u informatie wilt hebben op andere rechtsgebieden of om andere redenen een advocaat voor familierecht in Hoek van Holland zoekt. Wij beantwoorden alle vragen die mocht hebben en bespreken graag al uw mogelijkheden voor een advocaat voor echtscheiding in Hoek van Holland.